Kom je bij ons werken?

XRECENSIESX

Maatregelen

Met gezin geluncht. Goede sfeer en bediening. Heerlijk gegeten, maar wat we vooral ook heel belangrijk vonden is dat jullie heel goed de Corona maatregelen toepassen en dat voelt heel prettig. Super!!!

10/10

Anne Marie Besselink

Goede horecagelegenheid op mooie locatie

Driemaal geweest tijdens onze vakantieweek. Eenmaal voor ‘n drankje +, eenmaal voor lunch en eenmaal voor diner. Alledrie de momenten waren top. Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en leuke locatie

8/10

Reina Klouwen

Topterras in de Achterhoek
Prachtig terras in een schitterende omgeving

Bediening was helemaal top. Lunch verrukkelijk. Bierglazen mooi schoon en, niet geheel onbelangrijk, telkens tijdig gevuld. We hebben hier met veel plezier de nodige vakantie-uren doorgebracht.

9/10

Geert Klein Entink en Sandra Degenaar

Fantastisch 

Heerlijk gegeten bij Het Schaftlokaal. Het eten was top en er werd ook heel goed rekening gehouden met mijn lactose intolerantie. Service is ook echt heel goed en de werknemers denken graag met je mee. Ook wordt er goed gehouden aan alle maatregelen i.v.m. Covid 19, waardoor je veilig een hapje kunt eten.

10/10

Anouska Weel

Aanrader!

We hebben oprecht heerlijk gegeten in een prachtige ambiance en industrieel pand en zijn hartstikke vriendelijk geholpen. (En nee, ik heb geen aandelen in dit restaurant en ken ook niemand die er werkt. Ik woon 150 km verderop).

10/10

Valentijn

Vriendelijkheid van het personeel

Het personeel was erg vriendelijk, hielden de corona maatregelen goed in het oog en grepen op een nette manier in als dat moest. Eten en drinken was uiteraard ook erg lekker!

9/10

LC Tempels

Lekker en ongecompliceerd

Lekker gegeten, goede wijn, eerlijke gerechten, niet ingewikkeld maar erg smaakvol. Bediening meer dan ok. Zeer goed prijs-kwaliteit verhouding

8/10

Rob van der Stel

Aangenaam dineren

Lekker eten in een fantastische omgeving. Waar vind je zoiets? Vriendelijk personeel, dat er alles aan doet om het naar de zin te maken. Aanrader!

9/10

Harold V.

Weer open

Een betrokken en gastvrij team dat serieus omgaat met de effecten van Corona en dat is als klant erg fijn.

9/10

Astrid

Eenvoudige kaart op een heerlijke plek

Heerlijk! Voor het eerst in maanden weer uit eten gegaan. Het Schaftlokaal van de DRU heeft de ruimte om gemakkelijk anderhalve meter afstand te houden en tegelijkertijd een sfeer van gezelligheid in stand te houden. Je merkt het nieuwe normaal hier niet. Dat is prettig. Het personeel werkt daar ook aan mee. De toon is licht en het tempo is prettig. Geen gehaast – ondanks het onderliggende tijdslot. Dat viel me mee. De kaart blijft eenvoudig en licht voorspelbaar, dat is jammer, maar mijn ervaring is dat de keuken, als je erom vraagt, buiten de kaart om best wel eens iets speciaals wil maken. Het schaftlokaal is -juist nu- een fijne plek om te zijn en om prettig te eten .

8/10

Theo Soontiëns

Heerlijk eten, gezellige sfeer en vriendelijk personeel

eerste trouwdag. Een jaar geleden zijn wij getrouwd in het Ouhr lokaal en mijn man nam mij als verrassing mee uit eten. Erg leuk dat het personeel wist dat we een jaar geleden waren getrouwd bij de DRU en zij ons verraste met met een leuk welkomsbordje op tafel en een heerlijk verrassings dessert. We hebben heerlijk gegeten en werden erg leuk geholpen. Wij weten nu al waar wij onze tweede trouwdag zullen vieren! Hartelijk bedankt, groetjes Tim & Marieke Menkveld

10/10

Tim & Marieke Menkveld

Reserveer nu een tafel

Scroll to top