Kom je bij ons werken?

Muziek op zondag

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

Vanaf januari 2023 beginnen we met ‘Muziek op zondag’: elke laatste zondagmiddag van de maand live muziek in het Schaftlokaal!

24.09 | Rumblin' Rat Rods

Update: door ziekte van één van de bandleden kan de Muziek op Zondag editie van 24 september helaas niet doorgaan.

Rumblin’ Rat Rods is een 3-mans formatie die een mix van diverse muziekstijlen speelt. Rockabilly en Rock ‘n’ Roll, gecombineerd met Surf en een vleugje Country, met als basis de jaren vijftig. De muziek wordt stijlvol met veel klasse en met verve gebracht.

Contrabas/Zang Josta Scheers
Gitaar/Zang René Lansink
Drum/Zang Wim Menting

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van “Muziek op zondag”. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, maak dan een 2e reservering voor ons grand café Het Schaftlokaal.

29.10 | Acoustic Affairs

Acoustic Affairs is een koppeling tussen „ unplugged groove en glamour“ uit het verleden en actuele rock-popmuziek. Deze 4 koppige band heeft zijn voetsporen in de verschillende muziekrichtingen al lang verdiend. Samen met Ulrike ( zang en Ukulele) Johannes ( gitaar, Detlef ( basgitaar ) en Paul ( zang en gitaar) vormt men een harmonisch geheel. Het repertoire toont een mix van verschillende muziekstijlen en zorgt voor een eigen authentieke presentatie.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van “Muziek op zondag”. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, maak dan een 2e reservering voor ons grand café Het Schaftlokaal.

26.11 | Taste of Ruby

Tijdens alweer de laatste editie van Muziek op Zondag ontvangen we op zondag 26 november Taste of Ruby.

Taste of Ruby bestaat uit een gitarist ( jazz-gitaar), een bassist (semi akoestische fretloze bas) en een zangeres. Een goed op elkaar afgestemd trio met een jazzy repertoire: van jazz- standaards, smooth-jazz en pop-songs.

Het repertoire wordt gekozen op gevoel en bevat nummers van o.a. Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Voorop staan: liefde voor de muziek, plezier en kwaliteit. En dat brengen zij graag over op hun publiek.

De drie muzikanten vormen een echte muzikale drie-eenheid. In een relaxte en ongedwongen sfeer wordt van ieder nummer een muzikaal verhaal gemaakt, dat zo puur en eerlijk mogelijk wordt vertolkt.

Bassist Nels Busch was van 1979 tot 1991 bassist bij de succesvolle Frank Boeijen Groep. Daarna volgden verschillende bands en muziekstijlen als: Grieks, Wereldmuziek, Americana, Folkrock en nu de jazz van Taste of Ruby.

Zangeres Gaby Haerkens begon als actrice en werkte daarna als allround zangeres, met een voorliefde voor Franse chansons, Duits cabaret en American Songbook. Tijdens jazzjamsessies ontstond de liefde voor de jazzmuziek, die in Taste of Ruby tot bloei komt.

Gitarist René Bogers studeerde gitaar aan het conservatorium en speelde naast zijn werk als gitaardocent en bandcoach bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, onder meer bij Philip Kroonenberg en Frank Anthony.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van “Muziek op zondag” in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Scroll to top