Kom je bij ons werken?

Muziek op zondag

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

Ook in 2024 gaan we verder met ‘Muziek op zondag’: elke laatste zondagmiddag van de maand live muziek in het Schaftlokaal!

Muziek op Zondag start vanaf 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van “Muziek op zondag”.  Heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, maak dan een 2e reservering voor ons grand café Het Schaftlokaal.

25 februari | Rumblin' Rat Rods

Rumblin’ Rat Rods is een trio dat een eclectische mix van muziekstijlen ten gehore brengt. Van Rockabilly en Rock ‘n’ Roll tot Surf en een vleugje Country, alles geworteld in de jaren vijftig. De muziek wordt met stijl, klasse en overtuiging uitgevoerd.

De bandleden zijn:

  • Josta Scheers op contrabas en zang
  • René Lansink op gitaar en zang
  • Wim Menting op drums en zang

Timo van de Sande: Een singer-songwriter met Achterhoekse roots. Timo’s verhalende luisterliedjes en vrolijke popmuziek zorgen voor een gevarieerd optreden. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en speelt akoestische versies van zijn nummers. Timo heeft al verschillende prijzen gewonnen en zijn muziek wordt regelmatig gedraaid op Radio Gelderland.

Fien Snelting: Een opkomende singer-songwriter uit Megchelen. Met haar eigen nummers en akoestische versies van pop- en rockevergreens weet Fien kleine boodschappen met grote impact over te brengen.

31 maart | Timo & Fien

28 april | Restart

Na meer dan 40 jaar hebben enkele leden van de legendarische band Group Now 68 uit ‘s-Heerenberg besloten om de muziek weer nieuw leven in te blazen. De naam lag voor de hand: Restart. 

Bart, Albert, Gijs, Leo, Rogier, Willy en geluidsman Jan zijn terug met een uitgebreid repertoire uit de jaren 60 en 70, met af en toe een uitstapje naar de jaren 80. Bereid je voor op een feest van herkenning met talloze iconische nummers.

‘Een buitengewoon sfeervolle en tegelijkertijd spetterende ervaring,’ zo beschreef een enthousiaste bezoeker het optreden van Mannen in de War. En dat is precies hetgeen waar de band op mikt met hun eigen interpretaties van nummers van diverse voortreffelijke artiesten en bands.

Van Bob Dylan en Adele tot Mark Knopfler, Mumford and Sons, Calexico, Paul Weller, Tom Petty en, dichter bij huis, The Nits, De Dijk, Chef Special en De Kift – het repertoire is breed en gevarieerd. Zelfs Metallica krijgt een folkjasje aangemeten met de banjo.

De band bestaat uit:

  • Theo Koster (gitaar, banjo, ukelele)
  • Ronald Peters (accordeon en glockenspiel)
  • Hammie Siebes (staande bas en akoestische bas)

26 mei | Mannen in de War

Scroll to top