Kom je bij ons werken?

XHigh TeaX

Geniet van een heerlijke High Tea bij het Schaftlokaal!

Ontsnap aan de drukte van alledag en trakteer jezelf op een heerlijke High Tea, gelegen op het prachtige DRU Industriepark. Onze High Tea is samengesteld met een selectie aan zoete en hartige lekkernijen, speciaal aangepast aan het seizoen.

Onbeperkt genieten

Laat je verrassen door een assortiment van heerlijke smaken, perfect vergezeld door een selectie van diverse soorten (verse) thee. Van hartig tot zoet; onze High Tea bij het Schaftlokaal biedt voor elk wat wils.

Tijdens de High Tea kun je twee en een half uur lang onbeperkt genieten van al dit smakelijks terwijl je gezellig bijpraat met vrienden of familie.

Reserveer nu!

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu voor onze onvergetelijke High Tea bij het Schaftlokaal! Dit kan uiterlijk twee dagen voor de datum dat je wil reserveren. Neem gerust contact met ons op via verhuur@dru-industriepark.nl of bel naar 0315-820203.

Prijs: € 25,50 per persoon

Laat je verwennen en trakteer jezelf op een culinair feestje met onze heerlijke High Tea. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij het Schaftlokaal!

Brunch of high tea gerechten
Sandwiches voor brunch of high tea
Scroll to top