Hap en stap vanaf het DRU Industriepark

Wandeling met lekkers voor onderweg

Potten- en pannenproeverijen

Bestel nu je potten- en pannenproeverijen to go

Thuis uit eten in de stijl van grand café Het Schaftlokaal. Het kan met onze potten- en pannenproeverij to go! Gewapend met een duidelijke opwarminstructie voor de hoofdgerechten is het ultiem genieten van onze meest gewaardeerde gerechten van de afgelopen tien jaar.

Kies voor twee gangen (voor- en hoofdgerechten) of ga voor de full package: inclusief dessertproeverij!

Deze wisselende menu’s zijn exclusief verkrijgbaar van vrijdag tot en met zondag. 

De potten en pannenproeverijen kunnen worden afgehaald in de drive thru op vrijdag, zaterdag of zondag in onze SSP hal aan de Hutteweg.

Per dag hebben we enkele losse potten- en pannenproeverijen beschikbaar, reserveer vooraf om teleurstelling te voorkomen.

Menu 5 maart t/m 7 maart

  • Twee gangen€29,50 pp

  • Drie gangen€35,- pp

Voorgerechten:

  • Vitello Tonato – tonijnmayonaise – kappertjes – rode ui – rucola
  • Gerookte zalm – crème fraîche – dille – gesnipperde uitjes
  • Gepofte groentes – tijm – knoflook – zeezout

Hoofdgerechten:

  • Runderbrisket – mini-paprika – sugar snaps – kruidenboter
  • Doradefilet op de huid gebakken – mini-peen – bearnaise saus
  • Pasta pesto – pijnboompitjes – tomaatjes – uitjes
  • Aardappelgratin – fijne kruiden – lente-ui – oude kaas

Nagerechten:

  • Boerderij ijs – warme kersen – slagroom

Menu 12 maart t/m 14 maart

  • Twee gangen€29,50 pp

  • Drie gangen€35,- pp

Voorgerechten:

  • Italiaanse tomatensoep – speltbrood – boter – tapenade
  • Surf & Turf carpaccio – pesto – rucola – rode ui – langzaam gegaarde gamba’s

Hoofdgerechten:

  • Kippenrouleau – gebakken appel – honing
  • Skrei (winterkabeljauw) – mini-paksoi – mini-prei
  • Stamppot snijbonen
  • Vergeten groentes uit de oven

Nagerechten:

  • Huisgemaakte tiramisu
  • DRU – ijs (cheesecake chocolade)

Menu 19 maart t/m 21 maart

  • Twee gangen€29,50 pp

  • Drie gangen€35,- pp

Voorgerechten:

  • Tapasplankje – speltbrood – knoflookmayonaise – tapenade
Hoofdgerechten:
  • Langzaam gegaarde varkensprocureur – gebakken champignons
  • Zwarte heilbot – soja – maïskolfje – romanesco
  • Ravioli – vier kazen – kruidensaus
  • Aardappeltaartje
  • Frisse salade
Nagerechten:
  • Appeltaartje – boerderij ijs
  • Macaron
  • Vers fruit – slagroom

Menu 26 maart t/m 28 maart

  • Twee gangen€29,50 pp

  • Drie gangen€35,- pp

Voorgerechten:
  • Carpaccio – pijnboompitten – truffeldressing – rucola – cherry-tomaatjes – Parmezaanse kaas
  • Gerookte forelfilet – wakame – citroen
  • Salade geitenkaas – jonge sla blaadjes – balsamico – walnootjes – gepofte maïskolfjes – zongedroogde tomaatjes
Hoofdgerechten:
  • Varkenshaasmedaillons – mini champignons – roomsaus
  • Zalmfilet – kruidensaus – citroen
  • Vegetarische lasagne
  • Luxe aardappelen uit de oven
  • Bloemkool-mix
Nagerechten:
  • Brownie – salted caramelsaus
  • Lemoncurd cheesecake
  • Boerderij ijs – vers fruit

Menu 2 april t/m 4 april

  • Twee gangen€29,50 pp

  • Drie gangen€35,- pp

Voorgerechten:

  • Vitello Tonato – tonijnmayonaise – kappertjes – rode ui – rucola
  • Gerookte zalm – crème fraîche – dille – gesnipperde uitjes
  • Gepofte groentes – tijm – knoflook – zeezout

Hoofdgerechten:

  • Runderbrisket – mini-paprika – sugar snaps – kruidenboter
  • Doradefilet op de huid gebakken – mini-peen – bearnaise saus
  • Pasta pesto – pijnboompitjes – tomaatjes – uitjes
  • Aardappelgratin – fijne kruiden – lente-ui – oude kaas

Nagerechten:

  • Boerderij ijs – warme kersen – slagroom

Menu 9 april t/m 11 april

  • Twee gangen€29,50 pp

  • Drie gangen€35,- pp

Voorgerechten:

  • Italiaanse tomatensoep – speltbrood – boter – tapenade
  • Surf & Turf carpaccio – pesto – rucola – rode ui – langzaam gegaarde gamba’s

Hoofdgerechten:

  • Kippenrouleau – gebakken appel – honing
  • Skrei (winterkabeljauw) – mini-paksoi – mini-prei
  • Stamppot snijbonen
  • Vergeten groentes uit de oven

Nagerechten:

  • Huisgemaakte tiramisu
  • DRU – ijs (cheesecake chocolade)

Menu 16 april t/m 18 april

  • Twee gangen€29,50 pp

  • Drie gangen€35,- pp

Voorgerechten:

  • Tapasplankje – speltbrood – knoflookmayonaise – tapenade
Hoofdgerechten:
  • Langzaam gegaarde varkensprocureur – gebakken champignons
  • Zwarte heilbot – soja – maïskolfje – romanesco
  • Ravioli – vier kazen – kruidensaus
  • Aardappeltaartje
  • Frisse salade
Nagerechten:
  • Appeltaartje – boerderij ijs
  • Macaron
  • Vers fruit – slagroom
Scroll to top