WAT DE POT SCHAFT MAALTIJDEN

Wekelijks wisselende “Wat de pot schaft” maaltijden

Van vrijdag tot en met zondag verzorgen onze chefs wekelijks wisselende “Wat de pot schaft” maaltijden, deze zijn zowel warm als koud mee te nemen om thuis op een later moment op te warmen. Vanzelfsprekend verzorgen wij hier een duidelijke instructie bij.

Van burgers tot curry’s er komt van alles voorbij in de komende weken, met altijd een vegetarische optie. En natuurlijk vergeten de we kinderen niet met wisselende kindergerechten/. De “Wat de pot schaft” maaltijden hoef je niet vooraf te bestellen, rijd gerust binnen en wij gaan direct voor je aan de slag.

Heb je een specifieke allergie (bijvoorbeeld een glutenintolerantie of lactose-allergie) geef dit gerust tijdig door via ons e-mailadres schaftlokaal@dru-industriepark.nl en we gaan kijken wat we voor jou kunnen bereiden.

Onze drive-thru is onderdeel van de “Ode aan de DRU drive-thru, expo to go”. Een expositie opgebouwd met maar liefst acht verschillende en kenmerkende onderwerpen uit de rijke geschiedenis van de DRU. Bij elke stop wordt in beeld en geluid een inspirerend verhaald gedeeld, interessant voor jong en oud! Zeker een tip om mee te pakken op het moment dat jullie gerechten klaargemaakt worden.

De Ode aan de DRU Drive Thru is een samenwerking tussen Het Nederlands IJzermuseum en het DRU Industriepark. 

Menu: 9 april t/m 11 april

 • Gamba curry€12,50

  grove groentes – kokoscurry– kruidige rijst – naanbrood
 • Vega curry€12,50

  grove groentes – kokoscurry – kruidige rijst – naanbrood
 • Kindermenu€10,-

  kipreepjes – fijne groentes – rijst – naanbrood
 • DRU runderstoof€8,50

  spek – champignons – ui – donker bier – stamppot zuurkool
 • Brownie€3,50

  met salted caramel
 • Huisgemaakte lemoncurd cheesecake€3,50

 • DRU pompoenbroodje met dips€4,75

Scroll to top