Hap en stap vanaf het DRU Industriepark

Wandeling met lekkers voor onderweg

Ode aan de DRU Drive-Thru

Ode aan de DRU Drive-Thru
Expo To Go

Vanaf eind februari gaan we terug naar de roots van het DRU Industriepark. In onze industriële SSP hal hebben we een expositie opgebouwd met maar liefs acht verschillende en kenmerkende onderwerpen uit de rijke geschiedenis van de DRU. Bij elke stop wordt in beeld en geluid een inspirerend verhaal gedeeld, interessant voor jong en oud!

In combinatie met heerlijke gerechten to go uit de keuken van grand café Het Schaftlokaal is een bezoekje aan de “Ode aan de DRU drive-thru, expo to go” zeker de moeite waard.

Wekelijks wisselende “Wat de pot schaft” maaltijden

Van maandag tot en met zondag verzorgen onze chefs wekelijks wisselende “Wat de pot schaft” maaltijden, deze zijn zowel warm als koud mee te nemen om thuis op een later moment op te warmen. Vanzelfsprekend verzorgen wij hier een duidelijke instructie bij.

Van burgers tot curry’s er komt van alles voorbij in de komende weken, met altijd een vegetarische optie. En natuurlijk vergeten we de kinderen niet met wisselende kindergerechten. De “Wat de pot schaft” maaltijden hoef je niet vooraf te bestellen, rijd gerust binnen en wij gaan direct voor je aan de slag.

Heb je een specifieke allergie (bijvoorbeeld een glutenintolerantie of lactose-allergie) geef dit gerust tijdig door via ons e-mailadres schaftlokaal@dru-industriepark.nl en we gaan kijken wat we voor jou kunnen bereiden.

Potten- en pannenproeverij to go

Naast de “Wat de pot schaft” maaltijden kun je vanaf 26 februari ook thuis uit eten in de stijl van grand café Het Schaftlokaal. En wel met onze potten- en pannenproeverij to go! Gewapend met een duidelijke opwarminstructie voor de hoofdgerechten is het ultiem genieten van onze meest gewaardeerde gerechten van de afgelopen tien jaar. Zoals het onze potten- en pannenproeverij betaamd krijg je verschillende kleine voorgerechten, gevolgd door meerdere kleine hoofdgerechten. Ga je voor de full package, kies dan ook de derde gang erbij: de dessertproeverij!

  • Twee gangen 29,50 per persoon
  • Drie gangen 35,- per persoon

Onze potten- en pannenproeverijen zijn exclusief verkrijgbaar van vrijdag tot en met zondag en zijn te bestellen via de bestelbutton. Je krijgt van ons altijd een bevestiging per e-mail toegestuurd van je reservering. Per dag hebben we enkele losse potten- en pannenproeverijen beschikbaar, reserveer vooraf om teleurstelling te voorkomen.

Scroll to top